Hirdetés
. Hirdetés

Jön az összehajtható iPhone?

|

A hírek szerint az Apple összehajtható képernyőt fejleszt. De a közeljövőben aligha fogja iPhone-okban alkalmazni.

Hirdetés

Hirdetés

Még ki se jött az iPhone X, és máris az Apple következő modelljeiről szólnak a pletykák.

A cég a hírek szerint egy csoportot hozott létre összehajtható megjelenítő kidolgozása, amit valamelyik jövendő iPhone-ban használnának. A kontrukció álítólag OLED képernyőn alapul, ugyanúgy, ahogy az iPhone X.

Az összehajtható képernyő előnye, hogy a mobil kényelmesen elfér a zsebünkben, használat közben viszont kétszeresére nő a képernyő mérete. A Samsung régóta fejleszt ilyet, és a legutóbbi hírek szerint jövőre meg is jelenik egy összehajtható modelljük. De más mobilgyártók is dolgoznak a témán.

Ugyanakkor elemzők szerint aligha valószínű, hogy az Apple a közeljövőben összehajtható megoldással jönne ki. A kettéhajtható képernyőnek ugyanis megvan az a hátránya, hogy közepén ránc futna végig, és ez aligha olyasmi, amire az Apple főtervezője, Jony Ive rábólintana.

Ive egyelőre maximálisan elégedett az iPhone X kialakításával. Tíz évbe telt, míg az Apple megszabadult a Home gombtól, és nem valószínű, hogy egyhamar újabb radikális váltásra szánná el magát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.