Hirdetés
. Hirdetés

Jönnek a bedolgozók a Windows 10 Edge böngészőjéhez

|

A Windows Insider tesztprogramban résztvevők három kiegészítőt próbálhatnak ki.

Hirdetés

Frissítette a Microsoft a Windows 10 előzetes változatát, amely immár támogatja, hogy az Edge böngésző funkcionalitását kiegészítőkkel lehessen növelni. A Microsoft még tavaly tett ígéretet erre. A Windows 14291-es számú buildjében az Edge immár képes futtatni a szoftvergyártó által jelenleg ajánlott három kiegészítőt: az oldalakat automatikusan több mint 50 nyelvre lefordító Microsoft Translatort, az egérmozdulatos vezérlést lehetővé tevő Mouse Gesture-t, valamint a népszerű Reddit Enhancement Suite (RES) korai előzetes verzióját. Később további kiegészítőkkel bővül a böngésző többek között az Amazontól, a LastPasstól és az Evernote-tól. Arról egyelőre nincs információ, hogy a kiegészítők mikor jelennek meg a nagyközönségnek szánt Windows 10-frissítésben.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.