Jópofa új funkció a mobilos Skype-ban

|

Gombnyomásra megoszthatjuk telefonálás közben a képernyőt.

Hirdetés

A Microsoft egy olyan mobilfunkción dolgozik, amelynek segítségével a Skype felhasználók az androidos és az iOS rendszereken telefonálás közben megoszhatnák képernyőjüket. A Skype Insider program résztvevői már ki is próbálhatják a szolgáltatást, ha itt regisztrálnak.

A funkció, amely egy képernyős gomb segítségével aktivizálható a Skype-ben, képernyő-rögzítést alkalmaz, és a használatához szükség van az engedélyünkre. A megosztásról értesítést kapunk a képernyő tetején, és a műsort bármikor le is állíthatjuk.

Felmerül persze a kérdés, hogy mire jó az új lehetőség. A Microsoft több felhasználási módot is felvillant: közéjük tartozik például a PowerPoint prezentációk megosztása, vagy a közös online vásárlás barátainkkal.

A funkció egyelőre tesztelés alatt áll, így tehát még időbe telik, mire a Skype stabil változatában is megjelenik. Aki már most ki szeretné próbálni, a betekintő programba becsatlakozva tudja letölteni a legújabb Skype tesztváltozattal Android, illetve iPhone mobilra.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.