Hirdetés
. Hirdetés

Jövő péntektől kapható az új iPad?

|

A hét IT-eseménye minden bizonnyal az Apple új táblagépének közelgő bemutatója lesz. Sajtóértesülések szerint az eszköz már március 16-án a boltokba kerülhet.

Hirdetés

A 9 to 5 Mac belsős információkra hivatkozva azt írja, hogy az Apple legújabb, ma bemutatásra kerülő táblagépe, az iPad 3 alig több mint egy héten belül megvásárolható lesz az amerikai boltokban. A blog értesülései szerint az eszköz március 16-án, pénteken érkezik meg a kereskedőkhöz; ezt az is alátámasztani látszik, ahogy az előző modellt, az iPad 2-t is hasonló ütemben szállították le.

Az Apple az iPad 2-t online is előrendelhetővé tette. A hatalmas érdeklődésnek köszönhetően pillanatok alatt elfogyott a felhalmozott készlet: a vásárlóknak nem ritkán két-három hetet is várniuk kellett, mire kezükbe vehették az áhított tabletet. Nem lehetetlen, hogy a cég ezúttal is lehetőséget biztosít a felhasználóknak az előrendelésre; a szakértők azt tanácsolják a rajongóknak, hogy mihamarabb csapjanak le a már most slágerterméknek tekintett eszközre.

Annál is inkább, mivel várható, hogy ahogy az előző „premieren”, úgy a mostanin is kilométeres sorok kígyóznak majd az Apple-kereskedések előtt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.