Hirdetés
. Hirdetés

Jövőre válhat komolyabb piaci szereplővé a Windows Phone

|

Egy elemzőcég szerint 2013-ban 34 millió a Microsoft rendszerével szerelt készüléket adhat el a Nokia.

Hirdetés

A többek közt befektetési tanácsadással is foglalkozó japán Nomura Holdings nemrég érdekes előrejelzést adott ki a kezei közül, amely szerint jövőre a Nokia 34 millió Windows Phone operációs rendszerrel szerelt készüléket adhat, összehasonlítási alapul az idei első negyedévben a finnek 2 millió Lumia mobilt értékesítettek.


Meglehetősen relatív, hogy ez sikernek vagy bukásnak mondható-e, hiszen például a tavalyi év utolsó három hónapjában az Apple 37 milliónál is több iPhone-t értékesített, a Symbian üzleti értelemben vett tündöklése idején pedig még a Nokiának is akadt 28,3 millió eladott egységes negyedéve (2010/Q4).


A Stephen Elop nevével fémjelzett mobilgyártó az idei második negyedévére vonatkozó – várhatóan nem túl fényes - pénzügyi jelentését július 19-én fogja nyilvánosságra hozni, a jelenlegi lejtmenetével a vállalat egyébiránt úgy 2 éven belül élné fel a pénztartalékát.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.