Hirdetés
. Hirdetés

Június 24-én ismét Budapestre érkezik a Dell Solutions Tour

|

Az elmúlt években jelentősen megnőtt a vállalati informatikai részlegek felelőssége, hiszen ma már nem csupán a hardverek és szoftverek kezelése az elsődleges feladatuk, hanem a cég üzleti növekedését támogató megoldások és infrastruktúra biztosítása.

Hirdetés

Idén június 24-én a Bálna Budapest ad otthont a Dell Solutions Tour budapesti állomásának, ahol az ingyenes rendezvényre kilátogatók megismerhetik a Dell és partnerei teljes körű vállalati informatikai megoldásait, a legújabb modellektől az innovatív szoftverekig és biztonsági megoldásokig.

Hirdetés

Egy dolog olvasni a legújabb technológiákról, megoldásokról, esetleg prezentációkon keresztül megismerkedni velük – és teljesen más élmény, amikor kézzelfogható közelségbe kerülnek, és akár ki is próbálhatjuk őket. Nos, ezt kínálja a Dell Solutions Tour, ahol a vállalati informatikáért felelős vezetők és szakemberek személyesen is megoszthatják velünk tapasztalataikat, illetve azt, hogy milyen kihívásokkal szembesültek az elmúlt időszakban. Ráadásul a Dell tanácsadóitól és technikai szakembereitől azonnal választ is kaphatnak felvetéseikre, legyen szó akár komplex felhőalapú technológiáról, szervermigrációról, adatközpontokról és virtuális megoldásokról, HPC-ről, vállalati hálózatról, BYOD-ról, biztonsági mentésről vagy a műszaki támogatás kritikus kérdéseiről.

A Dell nemzetközi programsorozatának magyarországi állomásán, a Bálna Budapestben regionális és hazai szakértőink innovatív formában mutatják be legújabb megoldásainkat. A vendégek részt vehetnek vitaindító előadásokon – például Aongus Hegarty, a Dell EMEA régió igazgatójának bevezetőjén –, de lesznek dinamikus prezentációk, tematikus szekciók és természetesen egy kiállítás is, ahol vendégeink testközelből ismerhetik meg a Dell vállalat technológiai megoldásait és termékeit.

 

Az újdonságok mellett kiemelt figyelmet fordítunk arra is, hogy bemutassuk az érdeklődőknek, melyek azok az informatikai kihívások, amelyek napjainkban a leginkább befolyásolják a vállalatok fejlődését, és természetesen megismerkedhetnek a Dell válaszaival is.

Biztonság, Big Data és BYOD
A rendezvényen olyan megoldásokat mutatunk be, amelyek például segítenek megfelelni a BYOD (bring your own device – hozd a saját eszközöd) trend kihívásainak, így a vállalatok a céges adatok tárolására és feldolgozására is biztonságosan engedélyezhetik a saját tulajdonú eszközök használatát, bárhol és bármikor. De a Dell technológiája segít abban is, hogy a cégek felgyorsítsák a virtualizációt, a konvergenciát, valamint a felhőalapú megoldások bevezetését és integrálását a meglévő informatikai infrastruktúrájukba. Emellett lehetővé teszik, hogy a vállalatok hatékonyan és rugalmasan kezeljék a működésük során keletkező adathalmazokat, és valóban használható információt nyerjenek ki belőlük.

Nem feledkezünk meg természetesen a biztonságról sem, amely szintén központi témája lesz az eseménynek. A Dell biztonsági szolgáltatásai és megoldásai mérettől függetlenül lehetővé teszik a vállalatok számára, hogy megvédjék informatikai eszközeiket, megfeleljenek a törvényi előírásoknak, illetve csökkentsék a védekezéssel kapcsolatos kiadásaikat. A Dell SecureWorks szolgáltatások például lehetővé teszik a vállalati felhasználók számára, hogy az üzleti tevékenységre összpontosítsanak, és az erőforrás-igényes biztonsági feladatokat magasan képzett szakemberekre bízzák. A látogatók továbbá megismerhetik a Dell SonicWALL® TZ termékcsaládot, amely behatolás-megelőzési, illetve átjárón működő vírusvédelmi kémprogram-elhárító, tartalomszűrő és levélszemétszűrő szolgáltatásokat biztosít. Ezen kívül gondoskodik az üzleti szempontból kritikus fontosságú alkalmazások számára megfelelő sávszélesség elérhetőségéről és a felesleges alkalmazások letiltásáról. Így a munka egyszerre válik rendkívül biztonságossá, és az optimális sávszélesség elérésével, valamint a redundáns alkalmazások kiiktatásával hatékonnyá is.

A Dell Solutions Tour budapesti állomásán a látogatóknak amellett, hogy egy ingyenes rendezvényen testközelből ismerhetik meg az innovatív fejlesztések tárházát, lehetőségük lesz a komplex megoldásokkal kapcsolatos személyes konzultációra és tanácsadásra is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.