Hirdetés
. Hirdetés

Kávé mellé WiFiZone

|

Jó minőségű, egyszerűen használható és biztonságos internet-hozzáférést kínál szállodák, éttermek, kávézók és nagy forgalmú rendezvényhelyszínek, közterületek számára az ACE Telecom.

Hirdetés

A különböző minőségű, szállodákban, éttermekben, kávézókban, konferencia-helyszíneken működő wifi-hálózatok kuszaságában kíván rendet teremteni az ACE Telecom professzionális vezeték nélküli megoldásával, a moduláris felépítésű WiFiZone-nal. A rendszer alapja a professzionális hardver (ipari wifi), illetve a gondos hálózattervezés. A Standard eszközökkel acces pointonként (wifi hozzáférési pontonként) 170-200 felhasználó egyidejű kiszolgálására alkalmas a rendszer, míg Premium minőségű eszközönként akár 400-an (igény szerint fesztiválokon, rendezvényeken akár több ezren) is jó minőségű szolgáltatást kaphatnak a WiFiZone-ban.

A második modul az internetkapcsolat. Itt szintén kiemelt szerephez jut a minőség: az ACE Telecom védett kapcsolatot, illetve bérelt vonalat javasol. A WiFiZone harmadik modulja, minden böngészés induló lapja, a saját fejlesztésű, úgynevezett captive portál, aminek egyik feladata a hozzáférés szabályozása. A captive portál már internetcsatlakozás nélkül is elérhető a helyszínen tartózkodók számára, a felhasználók Facebook-fiókjukkal vagy e-mail címükkel regisztrálhatnak az oldalra, ami egyben direkt marketing eszközként is funkcionálhat – az étterem vagy szálloda kérdőíveket vagy reklámokat helyezhet el rajta.

„A vezeték nélküli szolgáltatások gyors elterjedése miatt a wifi önmagában már nem jelent versenyelőnyt egy vendéglátóhely számára. Az új verseny a hálózat minőségéről szól. A WifiZone-nal ebben is előnyhöz szeretnénk juttatni partnereinket. Abban hiszünk, hogy manapság egy ICT-rendszer soha sincs kész, de lehet naprakész. Ez az elv vezérli minden fejlesztésünket” – hangsúlyozza Farmosi Attila, az ACE Telecom ügyvezetője.

A felhasználó számára a jó minőségű, állandó színvonalú szolgáltatás mellett további előny, hogy a mobileszköz az első belépést követően már automatikusan csatlakozik minden WiFiZone-hoz. Nem elhanyagolható szempont az sem, hogy a biztonsági beállításoknak köszönhetően nem kell adatlopástól vagy illetéktelen kapcsolódástól tartani.

Az ACE Telecom a WiFiZone-nal Magyarország egész területén meg kíván jelenni. A cég kulcsrakészen kivitelezi a rendszereket, amiket az ügyfelek vagy megvásárolhatnak, vagy bérelhetnek. Farmosi Attila külön felhívja a figyelmet a WiFiZone szakszerű üzemeltetésének fontosságára, ami – havidíj ellenében – a proaktív monitorozást is magában foglalja.

WiFiZone működik már többek között a Burger King éttermekben, a SYMA csarnokban, a Westend City Centerben, a Lurdy Házban, az NH Hotelben, az Uránia Filmszínházban, a Városligeti Műjégpályán, az nU - Bor és Bisztronómiában.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.