Hirdetés
. Hirdetés

Kedvező árú díjcsomag a Vodafone-tól

|

A Vodafone elindította Digitális Jólét Alapcsomagjának értékesítését, ami azoknak az embereknek nyújt lehetőséget, akik korábban anyagi okokból voltak kénytelenek távol maradni az internet világától.

Hirdetés

Az állami kezdeményezésként létrejött Digitális Jólét Alapcsomagot elérhető árazással kínálja a Vodafone, hiszen az 1 GB adatforgalmat tartalmazó csomag 1113 forintos áron vásárolható meg egy év hűségidő vállalása esetén. A szolgáltatás havidíja az internet ÁFA csökkentésének köszönhetően 2018. január 1-től még kedvezőbb, 990 forint lesz.

"A Vodafone a technológia és az innováció elkötelezett híveként és felelős vállalatként örömmel támogatja, hogy a Digitális Jólét Program keretében a lehető legtöbben részesüljenek az országos kültéri 4G-s hálózatunk nyújtotta előnyökből. Hiszünk benne, hogy a jövő izgalmas lesz, és sok olyan újdonságot, technológiai fejlesztést tartogat, melyek jobbá tehetik életünket. A Digitális Jólét Alapcsomag bevezetésével újabb lépést teszünk azért, hogy a Gigabit Magyarország víziónk mielőbb valósággá válhasson" - mondta el Alexandre Froment-Curtil, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

Hirdetés

Amennyiben a készülékük erre alkalmas, a Digitális Jólét Alapcsomagot választó ügyfelek számára is elérhető a Vodafone 4G és 4G+ hálózata, így ők is a legmodernebb technológiát élvezhetik. A csomagban foglalt 1 GB-os adatforgalmat az ügyfelek használhatják akár EU roamingra is.

"Nagyon fontosnak tartjuk, hogy mindenki egyenlő esélyekkel induljon a digitális világban, a technológiai tudást és innovációt a lehető legtöbb ember számára elérhetővé tegyük. Ezt a célt szolgálja Vodafone Magyarország Alapítvány által indított Digitális Iskola Program, amelynek keretében az ország 25 iskolájában több mint 6500 hátrányos helyzetű gyermekeket támogatunk digitális eszközökkel és eszközönként havi 3 GB mobilinternet hozzáféréssel. A most bevezetett Digitális Jólét Alapcsomag is ehhez a célunkhoz visz közelebb, hiszen elérhető áron vezeti be az internet világába azokat, akik eddig anyagi okok miatt voltak kénytelenek távol maradni tőle" - mondta dr. Budai J. Gergő, a Vodafone Vállalati Kapcsolatokért felelős vezérigazgató-helyettese.

"A Digitális Jólét Program legfontosabb célkitűzése, hogy minden polgár a digitalizáció nyertesévé váljon. Minden akadályt lebontunk, ami annak az útjában áll, hogy valaki internethasználó lehessen.  Annak érdekében, hogy az anyagi erőforrások hiánya egyetlen magyar polgárt se zárjon ki a digitális világban való részvételből adócsökkentéssel, a Digitális Jólét Alapcsomag bevezetésével és az ország minden településén ingyenes wifi-szolgáltatással igyekszünk segíteni. Az áfa-csökkentésnek és a DJA-nak köszönhetően 2017-ben mintegy 20-25%-kal olcsóbban juthatnak internet előfizetéshez a polgárok. A szolgáltatók számára nyár elején nyílt meg a pályázati lehetőség a Digitális Jólét Alapcsomag állami védjegyhasználatára és a szerződésben vállaltak szerint 45 napjuk lenne arra, hogy a kínálatukban is megjelenítsék a Digitális Jólét Alapcsomagot, de minden szolgáltatónál szinte azonnal megjelenik a kínálatban rendkívül olcsó, de korszerű internet-elérést kínáló Digitális Jólét Alapcsomag." - mondtal Deutsch Tamás, Digitális Jólét Programért felelős miniszterelnöki biztos.

További információt a Vodafone Digitális Jólét Alapcsomagról az alábbi weboldalon találhat: www.vodafone.hu/digitalis-jolet

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.