Hirdetés
. Hirdetés

Kell egy jó ötlet

|

A legjobb hazai ötleteket keresi a Magyar Telekom, a Deutsche Telekommal közösen meghirdetett Telekom Innovation Contest keretében.

Hirdetés

A nemzetközi innovációs versenyre öt kategóriában lehet pályázni: digitális otthon, kommunikációs szolgáltatások, energia, virtuális platform, felhőalapú szolgáltatások.

„A Magyar Telekom innovációs tevékenysége szerteágazó, az új ötletek felkutatására és felkarolására mindig is nagy hangsúlyt fektettünk. Abban is egyedülálló ez a nemzetközi verseny, hogy nem csupán kiválasztunk egy ötletet, hanem életre is keltjük az elképzelést, az ötlettől a termék piaci bevezetéséig szakértő segítséget és jelentős erőforrásokat biztosítunk – mondta Pataki Róbert, a Magyar Telekom innovációért felelős vezérigazgató-helyettese.

A nyertes koncepciót a Deutsche Telekom Csoport szakértői segítik termékké vagy prototípussá fejleszteni, ehhez a vállalat 500.000 euró értékben biztosít erőforrásokat.

A magyar pályázatok előszűrését követően a legjobbnak talált ötletek mérik össze erejüket a Kitchen Budapestben, a Magyar Telekom innovációs és startup inkubációs laborjában. Közülük a legjobbak részt vehetnek a Berlinben megrendezése kerülő nemzetközi döntőn, ahol eldől, mely ötletet kelti életre a Deutsche Telekom csoport. A Magyar Telekom egyéni pályázók, diákok, csapatok és startup-ok jelentkezését egyaránt várja, a pályázatok leadási határideje március 31.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.