Hirdetés
. Hirdetés

Kellemetlen hír a Microsofttól

|

Hivatalosan is megerősítették, hogy csak jövöre jelennek meg a Windows 10X operációs rendszert használó, kétképernyős eszközök.

Hirdetés

Hirdetés

Hivatalosan is megerősítette a Microsoft, hogy elhalasztja a kétképernyős, windowsos eszközök, köztük a Surface Neo megjelentetését a megfelelő pillanatra várva.

Panos Panay, a szoftvergyártó óriás Windowsért és eszközökért felelős termékmenedzsere blogbejegyzésében azt írta, hogy a világ már nem az a hely, ami volt tavaly októberben, amikor megosztották elképzeléseiket a kétképernyős, Windows-alapú gépek új termékkategóriájáról.

Ezt azt is jelenti, hogy a hangsúlyt egyelőre az egyképernyős Windows 10X-alapú eszközök fejlesztésére helyezik, amelyek a felhő erejét használják a munka, a tanulás és a játék támogatására. Így aztán az eredetileg az idei év végi ünnepi szezonban esedékes Surface Neo debütálása jövőre csúszik.

Ugyanakkor mivel az ugyancsak kétképernyős, Android-alapú Surface Deóról nem esett most szó, a mobillal várhatóan még az idén kijön a Microsoft.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.