Hirdetés
. Hirdetés

Képekről is lefordítja a szöveget az androidos Microsoft Translator

|

Ha okostelefonunk a Marshmallow-t futtatja, más appokban közvetlenül fordíthatunk le szövegeket.

Hirdetés

Jó hasznát vehetjük a Microsoft fordítóprogramjának külföldre utazáskor. A fejlesztő szerint immár nem kell mást tennünk a feliratok, menük, prospektusok és bármely más lefordításához, mint rájuk irányítani az okostelefonunk kameráját, és a program automatikusan elvégzi a munkát. A szolgáltatás az elmentett képeken is működik. Egy másik intelligens funkció lehetővé teszi, hogy egy appon belül kijelöljünk szöveget, majd az Other Option menü megnyitása után a Translator lehetőség kiválasztásával lefordítassuk a szöveget a program által támogatott 52 nyelv (köztük van a magyar is) valamelyikére. Ez a szolgáltatás az Android Marshmallow-t igényli.

Hirdetés

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.