Hirdetés
. Hirdetés

Keresési előzmények törlése a Facebookon

|

Pár egérkattintással eltüntethetjük, hogy mi után kutakodtunk a közösségi oldalon.

Hirdetés

Hirdetés

Egyre több bizalmas adatot gyűjtögetnek rólunk a technológiai óriások, amelyek az elmúlt években bekövetkezett adatlopási és adatkiszivárogtatási botrányoknak a hatására kénytelenek átláthatóbbá tenni információfelhasználási gyakorlatukat, és lehetővé tenni számunkra, hogy töröljük az internetről a minket érintő adatokat.

Itt van például a Facebook, amelyen gyakran szoktunk keresgélni ismerőseink, hírességek, kedvenceink után, és az évek során rengeteg adat halmozódott fel arról, hogy mire is voltunk kivácsiak a közösségi oldal használata során.

Szerencsére egyszerűen törölhetjük a keresési előzményeket a Facebookban. Nem kell mást tennünk, mint kattintani az egérrel a bal felső sarokban található keresőmezőben, melynek hatására megjelennek a legutóbb végzett keresések. Ezeket a jobb szélükön lévő x-re való kattintással törölhetjük.

Ha pedig meg akarunk szabadulni az összes keresési előzménytől, kattintsunk a Módosítás gombon, majd a megjelenő lapon - amelyen időrendben láthatjuk az összes valaha kezdeményezett keresésünket - kattintsunk a Keresési előzmények törlése hivatkozáson, végül a művelet megerősítéséhez a Keresések törlése gombon.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.