Hirdetés
. Hirdetés

Keresik a Windows 7 SP1 tesztelőit

|

Júliusban megkezdődik a szervizcsomag tesztelése. A végleges kiadás az év vége felé érkezhet.

Hirdetés

A ZDNet értesülése szerint a Microsoft már elkezdte toborozni a Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 operációs rendszerek első szervizcsomagjainak a tesztelőit. A kiküldött elektronikus levelek alapján a szűk csoport júliusban kezdheti meg az SP1 tesztverziójának a kipróbálását angol, német, francia és spanyol nyelven.

 

 



Mint ismert, a múlt héten tartott TechEd konferencia keretén belül a redmondi szoftvercég hivatalosan már megerősítette az SP1 bétaverziójának a júliusi érkezését, míg a pletykák szerint a szervizcsomag végleges kiadása az év vége felé jelenhet meg (bő egy évvel a Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 rajta után).

A korábban elmondottak alapján a Windows 7 SP1 nem tartogat sok újdonságot. A már létező és kiadott frissítések mellett csupán a Távoli Asztali kapcsolathoz (Remote Destkop) érkező RemoteFX támogatás kerül majd be a csomagba, amely a friss Windows Server 2008 R2-vel való együttműködés miatt szükséges.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.