Hirdetés
. Hirdetés

Kétmillió felett az aktív mobilnet-előfizetések száma

|

Júliusban 2 terabájt felé emelkedett az adatforgalom.

Hirdetés

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság tegnap kiadta a júliusra vonatkozó mobilnetes gyorsjelentését, a három magyar mobilszolgáltató statisztikáira épülő dokumentum szerint a kérdéses hónapban 114 ezerrel 2,639 millióra nőt hazánkban a mobilnet-előfizetések komplett száma, az aktívan használt szerződések mennyisége pedig 70 ezres bővüléssel elérte a 2,022 milliót.


2012 júliusában a forgalmazásban részt vevő aktív előfizetések alapján a Telenor piaci részesedése 29,74 százalékról 29,76 százalékra, a T-Mobile-é 47,71 százalékról 47,73 százalékra nőtt, míg a Vodafone részesedése 23,55 százalékról 22,50 százalékra csökkent.


A gyorsjelentés szerint az előfizetők az előző havi 1 millió 982 ezer után, júliusban 2 millió 101 ezer GB (2,051 TB) adatot töltöttek le és fel, az egy aktív ügyfélre jutó átlagos forgalom pedig 1,04 GB-ra nőtt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.