Hirdetés
. Hirdetés

Kettévált a VIPRE disztribúciója

|

Ezentúl két kereskedő forgalmazza Magyarországon az antivírus termékcsaládot.

Hirdetés

A máltai székhelyű GFI Software ez év júliusában vásárolta fel a VIPRE fejlesztőjét, a floridai Sunbelt Software-t. A cég azóta már több lépést tett a VIPRE vírusirtók népszerűségének növeléséért. Ezek közé tartozik az életre szóló VIPRE Antivirus Premium licenc bevezetése, amelyet mindössze egyszer kell megvásárolni, és életre szóló vírus- valamint kémprogram-védelemhez jut a felhasználó. Mindeddig azonban megválaszolatlan kérdés volt, hogy a VIPRE hazai disztribúciója miként fog alakulni. Erre a GFI mostani bejelentése adott választ.

 

 



A Biztributor Kft. a GFI telepített, SaaS alapú termékeit valamint a VIPRE vállalati verzióját forgalmazza, míg a Yellow Cube marad a VIPRE specialistája, és a VIPRE Antivirus egyéni verzióját valamint a vállalatok számára készült VIPRE Enterprise termékcsaládot is árusítja. A Yellow Cube továbbra is ingyenes víruseltávolító szolgáltatást, távsegítséget és online ügyfélszolgálatot biztosít ügyfeleinek. Mindkét cég megtartja önálló honlapját, viszonteladói hálózatát és technikai támogatást nyújtó csapatát.

"A két disztribútor biztosítja számunkra, hogy a magyar vállalati és egyéni ügyfelek a lehető legjobb kiszolgálásban részesüljenek. A Biztributor Kft. és a Yellow Cube együttes munkája segíti majd a GFI VIPRE piaci jelenlétének további erősítését"
- mondta a bejelentés kapcsán Simon Azzopardi, a GFI Software EMEA régió értékesítéséért felelős alelnöke. "Kapcsolatunk a két disztribútorral, illetve viszonteladói stratégiánk megerősíti elkötelezettségünket mind Magyarországon, mind az EMEA régióban a viszonteladói hálózat, mint elsődleges értékesítési megoldás iránt" - tette hozzá Azzopardi.

A hír testvéroldalunkon, a Computerworld biztonság rovatában jelent meg.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.