Hirdetés
. Hirdetés

Csütörtökön Open Source Konferencia

|

Március 21-én rendezi a Computerworld nyílt forráskód konferenciáját.

Hirdetés

Harmadik éve rendezi meg a Computerworld a nyílt forrású fejlesztések, közösségek és az azokat támogató cégek számára Open Source Konferenciáját, 2013. március 21. dátummal az Aréna Plazában található Cinema City-ben.

open_source
open_source

Hagyományainkhoz híven a rendezvény olyan közös platformot nyújt a nyílt forrás előnyeit felismerő fejlesztőknek, vállalati vezetőknek és intézményi, önkormányzati szakembereknek, melynek keretei között személyesen folytathatnak párbeszédet az open source trendekről, betekintést kaphatnak a fejlesztői kulisszák mögé és első kézből értesülhetnek az olyan új fejlesztésekről, mint például az idén jelentős bővülés előtt álló mobil platformok nyílt megoldásai.

Az idei rendezvényen “LibreOffice and ODF - the future of your office” címmel előadást tart Florian Effenberger, a The Document Foundation elnöke, utána Michael Meeks a LibreOffice rendszermérnöke tart technikai prezentációt.

Hirdetés

A résztvevők – egyebek mellett - előadásokat tekinthetnek meg a Mozilla OS-ről, új, innovatív SUSE megoldásokról, és az ODF közigazgatási alkalmazásáról. Mindemellett érdekes esettanulmányokat mutat be a CIB bank, a Magyar Posta valamint Szeged Megyei jogú Város is.

Az Év Open Source Projektje

Köszönjük szépen a benyújtott pályázatokat, a nevezést lezártuk. A bíráló bizottság hamarosan kiértékeli őket és eredményt hirdetünk.

A pályázat győztesének a díjat az évente megrendezendő Open Source Konferencia záró eseményén adják át, 2013. március 21-én.

A pályázat kiírója gondoskodik arról, hogy a pályázat nyertesét és a projekt eredményeit az érdeklődő közönség számára méltóan bemutassák.

http://s.computerworld.hu/docs/os2013/1_melleklet_jelentkezesi_urlap_osp2013.odt
http://s.computerworld.hu/docs/os2013/2_melleklet_palyazati_projekt_leirasa_osp2013.odt
http://s.computerworld.hu/docs/os2013/osp2013_palyazati_kiiras.odt

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.