Hirdetés
. Hirdetés

Kezdődik a Windows 7-et használók nyaggatása

|

Frissítést kapott az operációs rendszer, amely a támogatás megszűnésére figyelmezteti a felhasználókat.

Hirdetés

Hirdetés

Frissítést adott ki a Microsoft a Windows 7 operációs rendszerhez, amelynek nincs más funkciója, mint hogy figyelmeztesse a felhasználókat arra: a legnépszerűbb Windows változat támogatása 2020 januárjában megszűnik, s ezért számítógépük biztonságának megőrzése érdekében térjenek át a Windows 10-re.

A KB4493132 jelű frissítés automatikusan telepítődik a Windows Update-en keresztül. Arra hívja fel az érintettek figyelmét, hogy 10 év után, 2020. január 14-én véget ér az operációs rendszer támogatása, vagyis e dátumot követően már nem kapnak bizronsági javításokat a Windows 7 SP1-et futtató PC-k.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.