Hirdetés
. Hirdetés

K+F bővítés az Ericsson Magyarországnál

|

Három új fejlesztési megbízás által az Ericsson Magyarország összlétszáma az év végére eléri az 1300 főt.

Hirdetés

Az Ericsson Magyarország K+F központja három új fejlesztési megbízása az Ericsson többcélú internetes útválasztó szoftverének, a digitális videofeldolgozó célhardverének és szoftverének fejlesztését, valamint a rádió és alaphálózat menedzsment rendszerének fejlesztését célozza. Éry Gábor, az Ericsson Magyarország vezérigazgatója elmondta: a vállalat évi 14 milliárd forintot fordít kutatás-fejlesztésre. A korszerű internet és iptv megoldások fejlesztésében magyar mérnökök is fontos szerepet kapnak. Az év végig 140 mérnököt alkalmaznak - tette hozzá.

Az Ericsson Magyarország tevékenysége három területre összpontosít, ezek a kutatás-fejlesztés, a második és harmadik generációs infrastruktúra fejlesztése, valamint a mérnöki szolgáltató központ (GSDC - Global Service Delivery Center). Itt 280 mérnök dolgozik, akik a világ 100 országábqan vesznek részt távközlő rendszerek fejlesztésében, kiszolgálásában, projektek megvalósításában, különböző rendszerek integrációjában és támogatásában.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.