Hirdetés
. Hirdetés

Kicsi az Intel bors, de piszok erős!

|

A lapkagyártó új NUC mini PC-i 10 nanométeres "Cannon Lake" processzorra épülnek.

Hirdetés

Hirdetés

A mini PC-k szerelmeseinek új játékszereket ígérnek az Intel frissen bejelentett NUC csomagjai.

A tenyérnyi méretű NUC8i3CYSM-et és NUC8i3CYSN-et 2,2 gigahertzes, kétmagos "Cannon Lake" Core i3-8121U CPU hajtja, és integrált megoldás helyett minkét újdonság különálló grafikát használ. Az AMD Radeon 540 GPU teljesítménye ugyan elmarad a Radeon Vegáétól, ami a Hades Canyon NUC-ot erősíti, de az Intel azt állítja, hogy 1080p-s felbontásban játszható rajta a League of Legends és a Counter-Strike: Global Offensive.

Az eszközök négy, illetve nyolc gigabájtos RAM-ot tartalmaznak, merevlemezük egy terabájt, és Windows 10 Home fut rajtuk. Házukon két HDMI és négy USB kapu található. Áruk egyelőre nem ismert.

Az Intel öt NUC csomagot is bejelentett, amelyből bárki saját mini PC-t barkácsolhat magának. A csomagokban megtalálható a ház, az alaplap, a kapuk és a processzor, viszont a RAM-ot, a tárolót és az operációs rendszert külön kell beszereznünk. A Core i3 eszközök ára háromszáz dollárról indul.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.