Hirdetés
. Hirdetés

Kiderült, mit tervez a Windows 10 S-sel a Microsoft

|

Megszűnik önálló verzióként létezni, a Windows 10 változatok egyszerűsített működési módja lesz.

Hirdetés

Hirdetés

Joe Belfiore, a Microsoft egyik Windowsért felelős vezetője a Twitteren tisztázta a Microsoft Windows 10 S-sel kapcsolatos elképzeléseit.

A Windows 10 S-t, a Windows 10 egyszerűsített változatát tavaly indította el a Microsoft, és kezelhetősége miatt elsősorban az iskolák számára ajánlotta.

Jelenleg a Windows 10 S és a Windows 10 két különböző OS-változat: a Windows 10 S csak UWP appokkal fut, amelyeket a Microsoft saját szoftveráruházából lehet beszerezni, és ugyaninnen lehet továbbfejleszteni a Windows 10 S-ről a Windows 10 Próra.

Az utóbbi időben pletykák röppentek fel arról, hogy a Microsoft kombinálni fogja a Windows 10 S-et és a Windows 10-et, és minden teljesértékű Windows 10 változat kap egy S működési módot.

Belfiore most megerősítette, hogy a hír igaz, és az átállás jövőre várható.

A részletek egyelőre homályosak, de egyes találgatások szerint a Windows 10 Home S felhasználók ingyen fejleszthetnek majd tovább a Windows 10 Home-ra, a Pro S-ről viszont  49 dollár lesz a váltás a teljes értékű Próra.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.