Hirdetés
. Hirdetés

Kiemelten energiatakarékos, új Plug and print rendszerű nyomtatók

|

A HP LaserJet Pro üzleti kisnyomtató család valamennyi tagja automatikusan települ csatlakoztatás után, akár optikai meghajtót nélkülöző netbook készülékekre is. Az új Auto-Off mód kiemelten kis fogyasztással takarékoskodik üzemen kívüli állapotban.

Hirdetés

Tegnap mutatta be a HP az új HP LaserJet Pro nyomtatócsaládot, amelynek ?plug and print" technológiájával a felhasználó 3-4 percen belül megkezdheti a nyomtatást azután, hogy USB-kábelen keresztül netbookhoz, notebookhoz vagy asztali géphez csatlakoztatta az eszközt. A telepítő CD használata Windows alatt teljesen szükségtelen. A gyártó Smart Installnak nevezte el ezt a technológiát, a nyomtató ugyanis USB meghajtóként is látszik a számítógép számára, az automatikusan a rendszerhez csatlakozó meghajtón pedig ott a telepítőkészlet.

 

 Wi-Fi-n is használható a HP LaserJet Pro P1102w

Előrelépésekről számolt be a cég az energiafelhasználás tekintetében is. Az eddig alkalmazott készenléti mód mellett megjelent az Auto-Off technológia is, mely egy mélyebb, még energiatakarékosabb módot jelent, ekkor a készülék jelzőledjei is pihennek. Ez a kisebb készülékek esetében akár 1 Watt alá szorítja le az Auto-Off fogyasztást, amelyből a nyomtató gyakorlatilag ugyanolyan sebesen üzemkész állapotba áll, mint Standby módból. Az Auto-Off révén éves szinten 400 Ft-ra szorítható le a készülékek használaton kívüli áramfogyasztása, ami sok konkurens készüléknél és háztartási eszköznél ennek többszöröse.

A gyártó több egyfunkciós és többfunkciós monokróm lézernyomtatót jelentett be a mai napon.

A HP LaserJet Pro P1100 nyomtatósorozat tagjai a kisebb irodáknak kínálnak megoldást. HP LaserJet P1102 és P1102w nyomtatási sebessége 18 lap/perc, papírkapacitásuk 150 lapos, 600 dpi-nek megfelelő nyomtatási felbontással dolgoznak. Nagyon helytakarékosak, papírtálcájuk felhajtható. A P1102 nem csak USB, hanem Wi-Fi kapcsolaton is használható és egy elsőbbségi lapadagolót is tartalmaz. Ajánlott utcai áruk 29 990 illetve 39 990 Ft.

 

Két új modell jelenik meg a belépő szintű üzleti multifunkciós készülékek között. A bruttó 44.990 illetve 59.990 forint közötti áron kapható HP LaserJet Pro M1130n és M1210nf beágyazott Ethernet csatlakozást és különféle energiatakarékos jellemzőket kínálnak. pl. HP Auto-On/Auto-Off technológiát és HP Instant-on képességet. Az M1212nf a gyártó legolcsóbb faxos lézernyomtató alapú multifunkciósa, dokumentum adagolót (ADF) is tartalmaz, ID Copy funkciójával pedig egy oldalra másolhatjuk vele kétoldalas személyi igazolványok, útlevelek, vagy más azonosító kártyák adatait.

 A HP legkedvezőbb árú faxos multifunkciós lézernyomtatója a HP LaserJet Pro M1210nf

A HP ezzel egyidejűleg mutatta be a nagy volumenben nyomtató KKV-k költségeit csökkentő HP LaserJet dupla kiszerelésű fekete festékkazetta csomagokat. A májustól kapható csomagok a HP LaserJet P2055 és P1505 nyomtatósorozat modelljeivel és a HP LaserJet P1005/P1006 nyomtatókkal használhatók.

HP LaserJet Pro M1100/1200 MFP sorozatot a világon mindenütt májustól kezdik forgalmazni az üzletek, míg a többi már jelenleg is kapható.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.