Hirdetés
. Hirdetés

Kiheverte a hatalmas októberi buktát a Windows 10

|

Hasít a tavaszi funkciófrissítés: már a Windows 10-eszközök több, mint 45 százalékát meghódította.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 májusi funkciófrissítése (v. 1903) a legelterjedtebb operációs rendszer a Windows 10-piacon, derült ki az AdDuplex szeptemberi adataiból.

Ez a Windows-változat fut a Windows 10-eszközök 45,5 százalékán, a tavaly októberi Windows 10 (v. 1809) a második 25,5 százalékkal, és harmadik a Windows 10 April 2018 Update (v. 1803) 24,1 százalékkal.

Az AdDuplex szerint a legfrissebb, májusi funkciófrissítés 10 százalékot javított múlt hónap óta, ami a tavaly októberi fiaskó után igen jó hír a Microsoftnak.

A Windows 10 v. 1809, amelyet minden idők egyik leggyatrább minőségű frissítésének tartanak, 2018. október elején jelent meg. Néhány nappal később azonban vissza kellett vonni, mert egy nagy szoftverhiba felhasználói fájlok elvesztését eredményezte, és a rákövetkező hónapban újra kiadott javítás se bizonyult hibamentesnek.

A  Windows 10 v. 1809 terjedési sebessége így elmaradt elődeiétől: rengeteg felhasználó inkább kivárt, hogy ne kelljen a szoftverhibákkal bajlódnia, és egyenesen a májusi Windows 10 v. 1903-re frissített.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.