Hirdetés
. Hirdetés

Kínában terjeszkedik az Amazon

|

A Kindle e-könyv-olvasó már Kínában is beszerezhető.

Hirdetés

Az Amazon csak most lépett be az e-könyvek piacára Kínában, de azt reméli, hogy sikerül teljesen a feje tetejére állítania a szektort. A cég rövid időn belül nagy figyelmet kapott az ágazatban, és éppen emiatt a kínai gyártók, amelyek helyben értékesítik az e-könyv-olvasóikat, nagyon aggódnak a piaci részesedésük miatt. 

A Digitimes értesülései szerint mindenesetre a gyártók most abban reménykednek, hogy az Amazon teljes egészében felélénkíti az érdeklődést az effajta eszközök iránt, és ők is jobban járhatnak a végeredményt tekintve. A szektornak leginkább a tabletek törtek borsot az orra alá, akárcsak sok más ágazatnak. 

A hírek egyébiránt állítólag az iparágon belülről érkeztek. A források tudni vélik azt is, hogy a fent leírtak szerint gondolkodik a legnagyobb gyártó a kategóriában, a Hanvon, illetve a riválisa, a Dangdang is. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.