Hirdetés
. Hirdetés

Kínát is megszállják az olcsó tabletek

|

Az ASUS és a HP is olcsó táblagépekkel akar tarolni a kínai régióban.

Hirdetés

A Digitimes forrásai szerint az ASUS és a HP is úgy döntöttek, hogy ideje tarolni a kínai régióban. Ehhez olyan új tableteket akarnak a piacra dobni, amelyek legfőbb érdekessége, hogy bárki megengedheti magának - szinte bárki. 

Ennek keretében az ASUS a MEMO Pad HD 7-et juttatja majd el a boltokba, amely egy 7 hüvelykes, 8 gigabájtos táblagép. Az ára 125 eurónak megfelelő összeg környékén alakulhat, és még ebben a hónapban elérhető lesz. Gyakorlatilag ugyanilyen feltételek és ár mellett jelenik meg a HP Slate 7-es is Kínában. 

Nem az ASUS és a HP ugyanakkor az elsők, akik olcsóbb tabletekkel próbálkoznak Kínában. Az Acer konkrétan már kínál is ilyen gépet, a 7 hüvelykes Iconia B1-A71-et, amely mindössze 87 eurónak megfelelő összegért már haza is vihető. Szintén jelen van a szektorban a Lenovo az A1000-rel, amely 125 euróért szerezhető meg. 

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.