Hirdetés
. Hirdetés

Kipróbálható az Office 365 bétája

|

Bárki kipróbálhatja az Office 365 irodai szolgáltatáscsomag bétáját, amely a termék megjelenéséig ingyenesen használható.

Hirdetés

A Microsoft a mai napon bejelentette, hogy a tavaly ősszel elindított zárt tesztidőszak után immár a széleskörű nyilvánosság számára is megnyitotta a BPOS szolgáltatáscsomagot felváltó Office 365 béta programját. A termék weboldalán található információk szerint az érdeklődök a megoldás kisvállalati P1 és nagyvállalati Plan E3 csomagokhoz férhetnek hozzá. Előbbit a maximum 25 munkaállomással rendelkező cégek igényelhetik, amelyek havi 5,25 eurótól hozzáférhetnek az Office böngészőben futtatható - az ingyenes változatoknál okosabb - alkalmazásaihoz, az Exchange alapú levelezőrendszerhez, a SharePoint webhelyekhez, valamint a Lync Online szolgáltatására épülő csevegéshez és online értekezletekhez.

 

 



A felhasználónként 22,75 eurótól induló E3 csomag mindezt nagyvállalati képességekkel egészíti ki, valamint az Office irodai programcsomag Professional Plus változatával, azaz segítségével a cégek első alkalommal havidíjas előfizetés keretén belül is hozzáférhetnek az Office programcsomaghoz, egyúttal a frissítési garancia révén a legfrissebb változatot használva. Ez egyébként hasonló a Windows Intune szolgáltatásához, ahol a rendszer-felügyeleti online megoldásokhoz előfizetésenként egy friss Windows is lehet bérelni.

A Microsoft közleménye alapján az október óta tartó tesztidőszakban világszerte több mint 100 000 szervezetnél próbálták ki a Microsoft Office 365 szolgáltatásait, a visszajelzések független szakértőktől, kis- és középvállalkozásoktól, valamint nagyvállalati felhasználóktól is érkeztek a fejlesztőközpontba.

Az Office 365 végső verziója Magyarországon 2011 során lesz elérhető, de azok, akik most elkezdik tesztelni a béta változatot, nyugodtan tehetik, hiszen az ott felhalmozott felhasználói adatokat az induláskor automatikusan továbbvihetik az éles szolgáltatásba. Így nem lesz szükségük átállásra vagy migrációra, és már a mai nappal megkezdhetik az Office 365 használatát.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.