Hirdetés
. Hirdetés

Kis telefon, nagy kijelző

|

A Polymer Vision felcsavarható képernyős telefonját azoknak a felhasználóknak szánja, akik a kis telefont és nagy képernyőt kedvelik.

Hirdetés

A barcelonai 3GSM Kongresszuson mutatják be azt a készüléket, amelynek kijelzője sokkal nagyobb, mint maga a készülék. A kongresszuson atelefon prototípusa debütál, a termék kereskedelmi forgalmazását az év második felére tervezik. A készüléket a Polymer Vision nevű cég találta ki, Olaszországban a kizárólagos forgalmazó a Telecom Italia SpA mobilrészlege lesz.

A kijelző polimerből készül, 16 féle szürke árnyalatot képes megjeleníteni. Míg a telefon maga normális, átlagos méretű, a kijelző öt hüvelykes, vagyis 12,7 centiméternyi. Ha nem használjuk, a kijelzőt felcsavarva lehet tárolni, ha szükség van rá, akkor lecsavarhatjuk.

kijelzo_k.jpg

A kijelzőn olvasni olyan, mintha papíron olvasnánk, erős napfényben is jól lehet látni - mondják a termék gyártói. Az olasz mobilszolgáltatónak készített telefonról annyit lehet tudni, hogy 4 Gb-os a tárolókapacitása, a megjelenítendő adatokat DVB- H IP (Digital Video Broadcasting-Handheld Internet Protocol) szabványon keresztül küldik rá. A tervek szerint a jövőben a kijelző színes lesz, és mozgóképeket is meg tud majd jeleníteni.

Az alábbi kisfilm a kijelző működését mutatja be.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.