Hirdetés
. Hirdetés

Kitüntetés az iPod formatervezőjének

|

Ezentúl a Brit Birodalom Parancsnoka címen tisztelhető Jonathan Ive, az Apple iPod formatervezője.

Hirdetés

A "Commander of the Most Excellent Order of the British Empire" pontos megnevezésű kitüntetés a harmadik legnagyobb lovagi cím Angliában, melyet "kiemelkedő munkájáért" érdemelt ki.

A formatervező már több mint egy évtizede "alkot" az Apple színeiben - előtte egy gépgyárban tervezett mosogatókat és szerszámokat. Ugyan mostanában az iPod dizájnjának kialakítása miatt került reflektorfénybe, az ő nevéhez fűződik az iMac számítógép, valamint a Powerbook és iBook noteszgépek "külseje" is.

A rangos kitüntetést évente ítélik oda olyan brit állampolgároknak, akik üzleti vagy művészeti téren öregbítik Anglia hírnevét, az előző díjazott a Queen gitárosa, Brian May volt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.