Hirdetés
. Hirdetés

Kivégzik a Word, az Excel és a PowerPoint Viewer alkalmazásokat

|

A Word Viewer támogatását már idén megszünteti a Microsoft.

Hirdetés

Hirdetés

A Microsoft úgy döntött, hogy nem támogatja tovább a Word, Excel és PowerPoint dokumenumok megtekintésére szolgáló appokat, mivel léteznek megfelelő alternatív megoldások helyettük.

A Word, Excel és PowerPoint Viewer alkalmazásokat kifejezetten azért fejlesztette ki a Microsoft, hogy a felhasználók a teljesértékű programok telepítése nélkül betekinthessenek a Microsoft Office szoftvereivel létrehozott anyagokba.

A cég most azonban a megszüntetésükről határozott, és a letöltő oldalakon erre vonatkozóan különöböző dátumokat találunk. A Word Viewert még ebben a hónapban kivégzik, a PowerPoint Viewer és az Excel Viewer jövő áprilisban fejezi be pályáját.

A támogatás vége azt jelenti, hogy  program többé nem tölthető le, és nem kapja meg a Microsofttól a megfelelő biztonsági frissítéseket.

Maguk az appok továbbra is működni fognak, de a biztonsági frissítések hiánya aggályossá teszi a használatukat, hiszen a kiberbűnözők nyilván könnyű célpontot látnak majd bennük, és támadni fogják a sebezhetőségeiket.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.