Hirdetés
. Hirdetés

Kódolatlan filmcsatornák az otthon maradóknak

|

Március 16-29. között az AXN és a Cool csatornák érhetők el kódolatlanul a Mindig TV kínálatában.

Hirdetés

Hirdetés

Az AXN márciusban számos országos tévépremierrel készül. A csatorna műsorán március 18-tól esténként országos tévé premierrel jelentkezik a SWAT - Különleges egység 3. évada. Szintén országos tévé premierként debütál ezen a napon a SEAL Team 3. évada is. A New Amsterdam című orvosi dráma is a második évadával folytatódik. A Gyilkos elmék című sorozat is országos tévépremierként jelentkezik a 15. évaddal.

Március második felében a COOL csatornán is a sorozatoké a főszerep. Minden hétköznap délután a digitálisan felújított, új zenékkel hangkevert Baywatch HD kerül duplarésszel a képernyőre. Bemutatkozik egy könnyed, német sorozat a Szélhámos plébános, amely vasárnap délutánonként látható. Minden szombaton 15 órakor Amerika legrégebbi közkórháza által inspirált filmsorozat, a New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban első évada látható, amely Dr. Max Goodwin (Ryan Eggold), az intézet orvos igazgatója történetét követi nyomon, amint megpróbál életet lehelni a kórházba. A közönségkedvenc sorozatok, mint a Dr. Csont, Gyilkos elmék, CSI Miaimi és a legfrissebb közönségkedvenc, a Halálos fegyver, pedig továbbra is várják a nézőket.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.