Hirdetés
. Hirdetés

Költséghatékony teljesítménymenedzsment a UNIT4-tól

|

Gyorsan telepíthető üzleti elemző megoldások a három legnagyobb kihívást jelentő problémára.

Hirdetés

UNIT4 Business Analytics Apps
UNIT4 Business Analytics Apps

UNIT4 Business Analytics Apps néven a UNIT4 „kulcsrakész”, gyorsan implementálható üzleti teljesítménymenedzsment megoldásokat tesz elérhetővé felhasználás-alapú fizetési konstrukcióban egy erre dedikált szoftver-webáruházon keresztül. A cég új stratégiája a három legnagyobb kihívást jelentő problémára - a költségcsökkentésre, a gyorsaságra és a mérhetőségre – nyújt megoldást azon vállalatok számára, amelyek napjaink üzleti analitikai eszközeinek segítségével próbálják növelni üzleti teljesítményüket. Míg az olyan nagyvállalati szoftverszállítók, mint az SAP és az Oracle, továbbra is „nehézsúlyú” üzleti intelligencia eszközökkel fejelik meg amúgy is bonyolult ERP megoldásaikat, addig a UNIT4 teljesen újraértelmezi az üzleti analitika jelenlegi megvalósulását.

A UNIT4 Business Analytics Apps új irányvonalat jelent a teljesítménymenedzsment iparágban. Üzleti analitikai platformot illetve kulcsrakész teljesítménymenedzsment-sablonokat biztosít minden ügyfél számára, a megoldások az üzleti változásokra, a felmerülő kockázatokra, az új lehetőségekre gyorsan és célzottan reagálnak, és mivel integráltak mind a UNIT4 Agresso Business World ERP megoldásával, mind a Coda Financials-el, az egyik alkalmazásban végrehajtott módosítások automatikusan megjelennek a többi alkalmazásban is. A megoldás keretein belül az ügyfelek számára olyan közösségi kommunikációs eszközök is elérhetők, amelyek lehetővé teszik a számukra, hogy szorosan együttműködjenek a jelentéskészítési folyamat során.

„Napjaink nagyvállalati teljesítménymenedzsment (EPM) és vállalati teljesítménymenedzsment (CPM) megoldásai ugyanolyan drágák és bonyolultak, mint a hagyományos ERP rendszerek.” – mondta Ton Dobbe, a UNIT4 termékmarketingért felelős alelnöke - „Bár a vállalatok előzőleg milliókat költöttek ilyen rendszerekre, most küzdeniük kell azért, hogy használható információkat nyerjenek belőlük, mivel üzleti szükségleteik az ERP rendszer bevezetése óta megváltoztak, és a változásoknak megfelelő kiigazítások végrehajtása e rendszerekben már túl komplikáltnak bizonyult. Ennek eredményeképp üzleti analitikai eszközeik nagyon gyakran elavultak és nem biztosítják a megfelelő rálátást. A UNIT4 már megmutatta a változásokhoz való alkalmazkodás költséghatékony útját az ERP-k terén, és most elhozta ezt a régóta várt megoldást a teljesítménymenedzsment terület számára is.”

Az ügyfelek egy olyan, előre elkészített megoldást tölthetnek le egy app store-ból, amely virtuálisan készen áll a használatra, majd eldönthetik, hogy saját maguk szeretnék-e testre szabni a megoldást, vagy igénybe veszik a kulcsrakész (turnkey) professzionális szolgáltatás-csomagot, amelynek keretében az igényektől függően a UNIT4 öt, tíz vagy húsz nap alatt elvégzi a szükséges kiigazításokat. A felhasználó/hónap-alapú árazás biztosítja a UNIT4 megoldásának költséghatékonyságát, alacsony kockázatát, testreszabhatóságát és egyszerű módosíthatóságát.

Az első alkalmazások 2012 márciusában egy szelektív ügyfél-felülvizsgálati program keretében lesznek implementálva. Júniustól az új teljesítménymenedzsment megoldások már globálisan elérhetők lesznek a UNIT4 App Store-on keresztül olyan alkalmazásokkal együtt, amelyek a különféle, szolgáltatás intenzív területek – mint az önkormányzatok, oktatás, non-profit és professional service szektorok – igényeihez alkalmazkodnak. Az elérhető cloud kiegészítők pedig a cloud elemzési kockák számára biztosítanak standardizált környezetet.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.