Hirdetés
. Hirdetés

Komoly gondok a Glofiish X800 körül

|

Súlyos hibákkal került a piacra a mindentudó telefon. A nem hivatalos ROM-frissítés nem oldja meg a problémákat.

Hirdetés

Az i-mate és az E-TEN több nagyszerű készüléket is bemutatott az elmúlt időszakban - a két gyártó közötti harcban sokat számíthat, hogy melyikük mikor dobja piacra az új PDA-telefonjait. Az E-TEN úgy döntött, hogy ezt még az ünnepek előtt megteszi, és így a Glofiish X800, amely a QWERTY-billentyűzetet leszámítva mindennel rendelkezik, amit egy tenyérgépbe tenni lehet (VGA-kijelző, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 2 kamera, HSDPA); már meg is jelent néhány bolt polcain.

Azonban az msmobiles.com információ szerint, miután néhányan megvásárolták, az új tulajdonosok beszámolójából kiderült, hogy az X800 komoly hibákkal került a piacra. A készülék egyelőre HSDPA-szintű adatátvitelre valamilyen okból nem képes, csupán az UMTS működik rajta.

? Gyenge kamera, sürgős ROM-frissítések ť


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.