Hirdetés
. Hirdetés

Komoly gyorsulás jön a Windows 10-be

|

Nem terheli le intenzíven a keresőfunkció a merevlemezt a fájlok indexelésekor egy továbbfejlesztésnek köszönhetően.

Hirdetés

Hirdetés

Tavasszal és ősszel nagy izgalommal várjuk a Windows 10 operációs rendszer nagyszabású funkciófrissítéseit, kiváncsiak vagyunk, hogy milyen hasznos újdonságokkal lepnek meg minket.

A hírek szerint a valamikor a hónap végén debütáló May 2020 Update várhatóan jelentős gyorsulást hoz sok felhasználó számára, mivel egy továbbfejlesztésnek köszönhetően a keresőfunkció már nem okoz intenzív lemezhasználatot a fájlok indexeléseker.

Ez állítólag nem érinti a funkció hatékonyságát, de jelentős teljesítmény javulást idéz elő a számítógépen, ha még mindig hagyományos merevlemezt, nem pedig egy eleve gyorsabb SSD meghajtót használunk.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.