Hirdetés
. Hirdetés

Komoly kockázati tőkével gazdagodott a Netfone

|

A vállalat elsősorban MVNO üzletágába fekteti be a másfél millió eurós összeget.

Hirdetés

Pozitív hírről számolt be a Netfone, ugyanis az üzleti ügyfelei számára ADSL, NDSL, mail, hosting, bérelt vonali, IP telefon alközponti, VOIP és CPS szolgáltatásokat nyújtó vállalatba 1,5 millió eurós kockázati tőkét fektetett Morando, amelynek köszönhetően az jelentős fejlesztéseket hajthat végre a virtuális mobilszolgáltatási (MVNO) üzletágában.


A további üzleti célok között szerepel a nagykereskedelmi hangszolgáltatások további bővítése kábeltévé szolgáltatók számára, ezen tevékenység magában foglalja a szolgáltatók kapcsolódó marketing és értékesítési feladatainak kiszervezését is.


A vállalat hasonló modellt kíván megvalósítani a virtuális mobiltelefon-szolgáltatás (MVNO/MVNE) területén is, ahol a kábeltévé és egyéb szolgáltató társaságok kiszolgálását célzó üzletágát a legjelentősebb üzleti területté kívánja fejleszteni. Megemlítendő, hogy a Netfone saját fejlesztésű MVNO szolgáltatása segítségével a cég ügyfelei már jelenleg is képesek mobilinternet-szolgáltatás nyújtására.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.