Hirdetés
. Hirdetés

Konkurensfigyelés a szurikátákkal

|

Weboldalak teljesítményét figyeli az új SpyMoz szolgáltatás.

Hirdetés

Zártkörű tesztfázisba lépett a márciusban startoló SpyMoz szolgáltatás, amivel a saját honlappal rendelkezők egyrészt weboldaluk teljesítményéről kaphatnak adatokat, másrészt összehasonlíthatják azokat legfőbb konkurenseikkel.

Hirdetés

A SpyMoz csapata az internetes adatokat bonyolult algoritmusokkal feldolgozva képes rangsorolni a weboldalakat, sőt képesek megállapítani, hogy egy adott online portálnak milyen konkurensei vannak a világhálón és azok hogyan teljesítenek.

 

A „szurikáták” most extra akciót is hirdetnek. 100 szerencsés jelentkezőnek hozzáférést biztosítanak a zártkörű bétateszthez, így Fortuna kegyeltjei már azelőtt képet kaphatnak versenytársaikról, hogy a szolgáltatás mindenki számára elérhető lenne.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.