Hirdetés
. Hirdetés

Könyvszoftveres startupot vett a Facebook

|

Ismeretlen összegért megvásárolta a Push Pop Press nevű startup vállalkozást a Facebook közösségi oldalt működtető vállalat. A cél ezzel a digitális könyvszoftveres cég egyes technológiának integrálása a Facebookba.

Hirdetés

 

A Push Pop Press interaktív digitális könyvek készítésére alkalmas szoftver fejlesztésével foglalkozik. Ennek ellenére a Facebook képviselői azt közölték kedden, hogy nem tervezik, hogy komolyabban is bekapcsolódnak a digitális könyv iparágba, ugyanakkor a Push Pop Press néhány izgalmas ötlete, technológiája integrálható a közösségi oldalba. Ezzel kapcsolatban részleteket a vállalat nem közölt, ugyanakkor sejthető, hogy a Facebook felhasználói lehetőséget kapnak majd arra, hogy olvasási élményeiket megoszthassák egymással. Erre Mike Matas és Kimon Tsinteris alapítók (egykori Apple dolgozók) szavaiból lehet következteni, mely a felvásárolt cég weboldalán olvasható. "A Facebookon naponta több millióan osztanak meg tartalmakat, ezért úgy gondoljuk, hogy remek otthonra lelt a Push Pop Press".

"Örömmel erősítjük meg, hogy megvásároltuk a Push Pop Presst, egy startupot, amely olyan szoftverrel rendelkezik, ami leegyszerűsíti a digitális könyvek elkészítését és elérését" - jelezte a társaság e-mailben.

A Push Pop Press korábban együtt dolgozott a Melcher Media könyv és digitális média céggel, valamint a Rodale nevű médiavállalattal. Csapatuk tette elérhetővé Al Gore volt amerikai elnök Our Choice ("A mi választásunk") nevű könyvének digitális változátát Apple iPad, iPhone és iPod touch applikációként.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.