Hirdetés
. Hirdetés

Közelít az egymilliárdhoz a Windows 10

|

Minden korábbinál magasabb ütemben terjedt az operációs rendszer az elmúlt 12 hónapban.

Hirdetés

Hirdetés

Yusuf Mehdi, a Microsoft vállalati alelnöke adta hírül tweetjében a hírt, hogy a Windows 10 operációs rendszer immáron 900 millió eszközön - PC-ken, HoloLenseken, Xboxokon és Surface Hubokon - fut a szoftvergyártó adatai szerint, és az elmúlt 12 hónap során a terjedési üteme minden korábbinál magasabb volt.

Ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy közeleg a Windows 7 nyugdíjba vonulásának ideje, 2020 január 14, melyet követően a népszerű rendszer nem kap már biztonsági frissítéseket.

Ide tartozó hír, hogy a Micosoft október 2-i rendezvényén több bejelentésre készül, többek között új Surface modelleket mutat be, amelyek között lesz egy kihajtható, két képernyős eszköz is.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.