Hirdetés
. Hirdetés

Középkategóriás 5G mobilok az Oppótól

|

A két eszköz teljesen különböző lapkakészletre épül.

Hirdetés

Hirdetés

Az Oppo is úgy döntött, hogy belép az 5G piacra, mégpedig mindjárt két modellel. Az újdonságok a Reno3 és Reno3 Plus névre hallgatnak, és mindketten középkategóriás mobilok. Az érdekességük az, hogy noha megjelenésük alapján ikertestvéreknek tűnnek, a lapkakészletük teljesen eltérő.

A nagyobb és drágább eszköz, a Reno3 Pro lelke a Qualcomm új Snapdragon 765G-je. (Egyébként ugyanezt találjuk a Redmi által pár hete kiadott K30 5G-ben is.)

A mobil hátul négy kamerát kapott,  szelfikamerája a 90 hertzes kijelző baloldalára került. Vonzerejét fejlett modemes képességek fokozzák, amelyek lehetővé teszik, hogy egyszerre streameljünk a wifin és az 5G kapcsolaton keresztül.

A Reno3 a MediaTek első 5G SoC-ját, a Dimensity 1000L-t használja, és kissé keskenyebb a kijelzője, mint a Pro modellé. Viszont a telepe ugyanolyan, és az ujjlenyomat-ellenőrzőt se spórolta ki belőle a gyártó.

A két eszköz forgalmazása december 31-én keződik. A Reno3 ára 485 dollárról indul, a Reno3 Próé 530 dollár környékéről.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.