Hirdetés
. Hirdetés

Lapolvasó szokatlan, de praktikus fedéllel

|

Otthoni mindenes szkenner kategóriában igencsak magasra teszi a lécet az Epson Perfection V100.

Hirdetés

 

 

epsonv100_.jpg

 

Modern vonalvezetésű, ezüstös, lapított gépházban kapott helyet a hat soros CCD érzékelőre épülő mechanizmus. Kialakításának érdekessége, hogy a fedél nem csak szabadon leemelhető, hanem hosszabbik oldalán fordul, egészen álló helyzetig. Így kevesebb helyet igényel és kevésbé zavaró nyitott állásában, mint a hagyományos kialakítású modellek.

 

epsonv100fedel_.jpg

 

 

A fedél érdekessége még, hogy tartalmaz film átvilágítót és a diák és filmcsíkok vezetősablonját használaton kívül a fedélbe rejthetjük. Négy gyors gomb is helyet kapott a késszüléken a beolvasás, másolás, PDF-be olvasás és e-mail küldés funkciókhoz.


Elég nagy felbontású a készülék a professzionális ezüst alapú fotók és negatívok, filmek beolvasásához is. 10×15 centiméteres fotónkat 30 másodperc alatt olvasta be 600 dpi felbontással. Honosított meghajtóprogramjába eleve beépítették a por eltávolítására, szemcsézettség csökkentésére, színvisszaállításra szolgáló funkciókat, melyek régi fotóknál különösen jól jönnek. A mellékelt szoftverekkel tovább javíthatunk a minőségen, dokumentumokat alakíthatunk szerkeszthetővé vagy kreatív családi kiadványokat készíthetünk.

Jé minőségével, praktikusságával igazán kiforrott darabnak könyvelhettük el a V100-at.

 

Főbb adatok:

 

  • CCD érzékelő
  • 3200×9600 dpi felbontás, 24/48 bites színmélység
  • 3.2DMax optikai sűrűség
  • 35 mm-es filmszalag (6 kocka) beolvasás
  • 35 mm-es keretes dia beolvasás (4 kocka)
  • USB 2.0 kapcsolat

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.