Hirdetés
. Hirdetés

Rendszerindítási problémát okoz a Windows 10 legújabb frissítése

|

A javítás telepítése után újabb kellemetlenségekkel szembesülnek egyes felhasználók.

Hirdetés

Hirdetés

Még februárban a Microsoft kiadott egy rendkívüli, de opcionális javítást néhány korábban felfedezett (többek között a keresőfunkciót érintő) problémára, most pedig kiderült, hogy a KB4535996 jelű folt újabb problémákat okoz egyes számítógépeken. Ezek közül a leginkább bosszantó, hogy a számítógép rendszerindítása nagyon lelassul, extrém esetben a folyamat hurokba kerül, a rendszer mindig újraindul, és nem lehet használatba venni a PC-t.

Szerencsére ez nem tart örökké, a számítógép végül csökkentett módban elindul, és lehetővé válik a Gépházban a problémát okozó frissítés eltávolítása. Mivel opcionális foltról van szó, valószínűleg csak a felhasználók kisebb hányada telepítette, így talán keveseket érint a fiaskó.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.