Hirdetés
. Hirdetés

Leépülőben a Zynga

|

A Baltimore-ban működő stúdiót bezárják, másik hármat összevonnak.

Hirdetés

Sokkal szebb napokat is látott már a Zynga és annak alkalmazottai. A vállalat bejelentette, hogy bezárja a Baltimore-ban működő stúdióját, ugyanis ezzel is azt szeretné elősegíteni, hogy a jelenleginél költségtakarékosabban működjön. Ezen felül három további városban is megszüntetnek stúdiókat, ezeket azonban nem véglegesen teszik, hanem összevonják őket.

A lépés nem igazán meglepő, ugyanis a fejlesztő nehéz időket él meg mostanában. A döntés azt követte, hogy a Zynga vezető dizájnere, Brian Reynolds lemondott, a többek között az ő részvételében készült CityVille 2-t pedig nyugdíjba küldték.

A Zynga dolgozóinak körülbelül az egy százalékát, 30 alkalmazottat küldenek el a döntés következményeként. Az Austint, New Yorkot és Texas-t érintő összevonásokkal (összesen hat stúdióból vonnak össze hármat) a közösségi játékokat kiadó óriás úgy igyekszik költségeket megtakarítani, hogy közben nem küld el jelentősebb számú munkaerőt.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.