Hirdetés
. Hirdetés

Lekapcsolja a netről a PC-t a Windows 10 hibája

|

A javításra az áprilisi frissítőkeddig kell várniuk az érintett felhasználóknak.

Hirdetés

Hirdetés

Elismerte a Microsoft a Windows 10 hibáját, amely korlátozza vagy megszünteti az internetelérést manuális vagy automatikusan konfigurált proxy beálltás esetén. A problémát a február 27-én kiadott, KB4535996 jelű kumulatiív frissítés okozza, a hiba az összes Windows 10 változatot érinti, kezdve 1709-es verziószámúval. 

A Microsoft tájékoztatása szerint a manuálisan vagy automatikusan konfigurált proxyt (különösen a virtuális magánhálózatot, VPN-t) használó eszközök esetében korlátozott lehet vagy megszűnhet az internetelérés. A probléma akkor léphet fel, amikor a felhasználó a VPN-hez csatlakozik, vagy lecsatlakozik arról. A javítás készül, de csak az áprilisi frissítőkedden kapják meg a számítógépek. Addig is megoldást jelent egyes esetekben a PC újraindítása.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.