Hirdetés
. Hirdetés

Leleplezték a Windows Mobile 6.1-et

|

Hivatalosan még nem mutatták be az új operációs rendszert, azonban már sokaknak volt alkalma kipróbálni azt.

Hirdetés

Bár a Windows Mobile 6.1 hivatalos bemutatójára még nem került sor, már tudni, milyen újítások lesznek az operációs rendszerben. Többeknek már kipróbálni is alkalma volt a frissített OS-t, az amerikai Sprint Mogul készülékeihez például már elérhető egy ilyen új ROM-frissítés.

A 6.1-es változat nem okoz majd nagy meglepetéseket, lévén azok az újdonságok lesznek benne, amikről már korábban is hallani lehetett. A frissített OS böngészője képes lesz internetezés közben zoomolni, az SMS-einket párbeszédablakokba szedhetjük, és Office 2007-támogatást is kapunk.

wm61.jpg

Az érintőképernyős készülékekre szánt Professional változat tehát csak apróbb újításokat tartalmaz majd, ellenben az okostelefonkra készített Standard változatnál észrevehetőbb lesz a különbség.


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.