Hirdetés
. Hirdetés

Lelombozó hírek az őszi nagy Windows 10 frissítésről

|

Állítólag alig lesz több egy szokásos szervízcsomagnál, és az igazán ütős újdonságokat a jövő tavaszi frissítésbe pakolja be a Microsoft.

Hirdetés

Hirdetés

A Windows 10 következő nagy funkciófrissítése jóval kevesebb újdonságot hoz, mint a májusi frissítés, és a hozzáértők szerint alig lesz több, mint egy közönséges szervízcsomag.

Erről árulkodik, hogy a 19H2 nyilvános tesztje még csak most kezdődött el, és mivel a munkálatoknak szeptemberben le kell zárulniuk, a hátralévő idő - kicsivel több, mint egy hónap - már aligha elegendő komolyabb új szolgáltatások mélyreható teszteléséhez.

Ezek után felmerül a kérdés, hogy az átlagfelhasználó szempontjából van-e bármiféle jelentősége a frissítésnek. A válasz a fentiek ellenére az, hogy igen.

A Windows 10 19H2-vel ugyanis a Microsoft egy újfajta frissítési rendszert kezd tesztelni. Ez azt jelenti, hogy a Windows 10 19H2 kumulatív frissítésként érkezik meg a Windows 10 gépekre, vagyis tartalmazza a meglévő felhasználók számára kiadott havi frissítések összes javítását.

Az igazán ütős újdonságok azonban a kövekező, jövő tavaszi frissítésben várhatók, és itt mutatkozik be az új böngésző, a Chromium alapú Microsoft Edge is, amely felváltja a meglévő Edge böngészőt.

 

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.