Hirdetés
. Hirdetés

Lemezlovas telefon LG KE600

|

Ha az LG KE600-nak valamit eldúdolunk, akkor azt ő instrumentális zenévé alakítja át. A zeneszerkesztő telefont október közepén mutatták be Koreában.

Hirdetés

A navigációs tárcsagombbal felszerelt szétcsúsztatható mobiltelefon érdekessége, hogy az általunk eldúdolt dalt felveszi és instrumentális zenévé alakítja át. A hanganyag tovább is módosítható: a dallamokon finomíthatunk, megváltoztathatjuk az oktávokat, az ütemet a dal hosszúságát is.

A sajtóközlemény szerint az "arrange" módnak köszönhetően különböző zenei stílusokban és hangszerekkel szólaltathatjuk meg zenénket. A telefonba DJ (lemezlovas) funkciókat is beépítettek: a dalokat egymásba tudjuk mixelni, különféle hangeffektusokkal láthatjuk el. A telefonon a zenét bármilyen telefonnal kapcsolatos tevékenység alatt hallgatni lehet.

A KE600 beépített MP3 lejátszója az alábbi formátumokat kezeli: MP3, AAC, AAC+, WMA és OCG. A telefon belső memóriája 70 MB, mikro SD kártyával bővíthető. Kamerája 2 megapixeles. Hazánkban 2007-től lesz kapható a készülék.


Technikai specifikációk
Rádiófrekvencia: GPRS Tri Band (900/1800/1900), EDGE Class 10
Méretek: 97mm x 46mm x 18.9mm
Kijelző: Fő kijelző: 2.0"QVGA, 240X320, 262k TFT
Beszélgetési/készenléti idő: 180 perc / 220 óra
Akkumulátor: 950mAh
Súly: 90g

Tulajdonságok
Tekerőtárcsás navigációs gomb
2 megapixeles CMOS kamera
70 MB belső memória + 128 MB külső memória
MP3, MPEG4, AAC, WMA, H.263
FM rádió
light Mode
Hangrögzítő
USB, Bluetooth 1
10 előre programozott EQ beállítás: Alapmód, 3D, Rock, Jazz, Pop, Koncer, Dance, Élő, Bass és Country

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.