Hirdetés
. Hirdetés

Lépéselőnyben az Oracle

|

Az Egyesült Államok szabadalmi hivatalának döntése helyzetelőnybe hozta Larry Ellisonékat a Google-lel szembeni perben.

Hirdetés

Az Egyesült Államok szabadalmi hivatala (US Patent and Trademark Office, USPTO) hétfői döntésével helyben hagyta az Oracle Java-szabadalmakkal kapcsolatos követeléseit. A szervezet mostani döntésével saját magát bírálta felül – olvasható az üggyel foglalkozó bírósági iratokban.

Az USPTO április 19-én küldte meg az úgynevezett Ex Parte Reexamination Certificate – tel kapcsolatos szándéknyilatkozatát a kaliforniai kerületi bíróságnak, amelyben lényegében az Oracle valamennyi, az 5,966,702-es szabadalommal összefüggő követelését jogosnak ismeri el.

Az Oracle jogászai nagy menetelésen vannak túl: mindent megtettek annak érdekében, hogy a Google-lel szemben indított perben bebizonyítsák a kérdéses szabadalom érvényességét. A szabadalmat eddig kétszer utasította el az ügyben eljáró bíróság.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.