Hirdetés
. Hirdetés

Letölthető a Firefox 2.0 RC1

|

Megérkezett a Mozilla nyílt forráskódú webes böngészőjének, a 2-es verziószámú Firefoxnak az RC1-es (első kiadásra jelölt) tesztváltozata.

Hirdetés

Ez pedig azt jelenti, hogy az új verzió hamarosan végleges formát ölt: a release candidate változat a kiadás előtti utolsó néhány verzió egyike - csakúgy, mint a Windows Vista legutóbbi letöltéseinek esetében, ez is már tartalmazza szinte az összes funkciót, más kérdés, hogy azok a tesztverzióban még nem feltétlenül működnek hibátlanul.

Fejlődik a keresési lehetőség, beépített adathalászat elleni védelmet kapunk, fejlesztettek a "füles" böngészésen is, alapértelmezésként is visszaállíthatók a véletlenül bezárt ablakok, vagy programhibából fakadó leállások, ráadásul mindez egy átdolgozott kezelőfelületen érhető el. A változtatások teljes listáját itt lehet elolvasni, míg a 18 megás program angol változatát innen, a magyart pedig innen lehet letölteni.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.