Hirdetés
. Hirdetés

Letölthető a majdnem kész IE8

|

A megjelenés előtti RC1 tesztverzió magyar nyelven is elérhető. A Windows 7 tesztelőinek még várniuk kell rá.

Hirdetés

Letölthető az Internet Explorer 8 - megjelenés előtti - RC1 tesztverziója, amely 25 nyelven (többek között magyarul is) érhető el a Windows XP és a Windows Vista felhasználói számára.

A főpróbára küldött böngésző Dean Hachamovitch, a szoftver vezető-fejlesztőjének bejegyzése szerint sokat változott a Windows 7 Bétájában már megismert IE8 Pre-release Candidate verzióhoz képest: gyorsabb, biztonságosabb és okosabb lett. Bár ezt az új operációs rendszer tesztelői csak egy virtuális környezetben próbálhatják ki, mivel a Windows 7-hez a Microsoft egyelőre még nem biztosította a letöltést. Az ugyanis csak a Windows 7 RC1 kiadásában fog megjelenni. Érdemes-e várni rá addig is, arról itt olvashat, ahol összegyűjtötték a két verzió közötti eltéréseket.

Az Internet Explorer 8-ban a fejlesztők számos új eszközt vezettek be a 7-es kiadáshoz képest. Így a böngésző része többek között a rosszindulatú weboldalak kiszűrésére hadba küldött SmartScreen Filter, az XSS alapú támadások visszaverésére képes XSS Filter és az InPrivate böngészési mód, ami anonim szörfölést biztosít a felhasználó számára.

 

iexplorer8.jpg
 

 

Debütál még az úgynevezett Acceleratot beépülő modul is, amellyel nem kell többé külön keresőszolgáltatáshoz fordulnunk. Segítségével mindössze ki kell jelölnünk a számunkra érdekes információt és választani a felkínált lehetőségekből. Így például egy kijelölt szöveget azon nyomban elküldhetünk e-mailben, vagy bemásolhatjuk egy blogbejegyzésbe. Alapértelmezésként online térkép, enciklopédia, webkereső, szótár, és blog-szolgáltatás közül választhatunk, de az ígéretek szerint a lista folyamatosan bővülni fog. Főként, ha a külső fejlesztők alkalmazásai is megjelennek. Hasznos lehet még a Web Slice, amellyel kedvenc weboldalaink meghatározott részeit menthetjük el és figyelhetjük, anélkül, hogy meglátogatnánk a webhelyet, illetve a böngésző a meglátogatott oldalak alapján további web-helyeket is a figyelmünkbe ajánl, és a cím mező is sokat okosodott az előző Explorerhez képest.

Aki kedvet kapott az Internet Explorer RC1-hez, az innen töltheti le a böngésző magyar nyelvű XP-s (16,2 MB) és Vistás (14,2 MB) verzióját.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.