Hirdetés
. Hirdetés

Letölthető a Mono Tools ingyenes próbaverzió

|

A fejlesztők az új programmal .NET alkalmazásokat fejleszthetnek Linux, UNIX és Mac OS X rendszerekre.

Hirdetés

A Novell bejelentette, hogy kereskedelmi forgalomban is elérhető az a megoldás, amely segíti a Linux, UNIX és Mac OS X rendszereken futó .NET alkalmazások fejlesztését Visual Studio környezetben.  

A Microsoft Visual Studio integrált fejlesztőkörnyezetéhez készült új bővítménymodul, a Mono Tools for Visual Studio abban segíti a .NET fejlesztőket, hogy a már megszokott Visual Studio használatával tervezzenek, kódoljanak és tartsanak fenn többplatformos alkalmazásokat. A Mono Tools használatával jelentősen csökkenthető a fejlesztési költség és idő, így a fejlesztők és a független szoftvergyártók gyorsan és egyszerűen bővíthetik piaci és telepítési lehetőségeiket.

A Mono Tools for Visual Studio lehetővé teszi a Microsoft Visual Studio használatában járatos C# és .NET fejlesztőknek, hogy az általuk használt integrált fejlesztő környezetet megtartsák, és  hasznosítsák meglévő gyakorlatukat és .NET kód-, tár- és eszközrendszerüket a Linux, UNIX és Mac OS X rendszeren futó alkalmazások fejlesztésére és az alkalmazások átvitelére. A Mono Tools megjelenése előtt a .NET alkalmazások átviteléhez új programozási eszközök elsajátítására és az alkalmazások újraírására vagy átalakítására volt szükség. A Visual Studio használatát ismerő fejlesztők a Mono Tools segítségével közvetlenül a Visual Studio környezeten belül használhatják ki már meglévő ismereteiket és szakértelmüket a többplatformos alkalmazások telepítésére és a kapcsolódó problémák azonosítására.

Az eszköz a Novell által szponzorált nyílt forráskódú Mono projektet fejlesztő és támogató mérnökök közreműködésével jött létre.

A Mono Tools árai és elérhetősége
A Mono Tools for Visual Studio már elérhető. Háromféle termékkiadás kapható: a Professional Edition (magánszemélyeknek) 99 dollárért, az Enterprise Edition (legfeljebb egy fejlesztő egy szervezeten belül) 249 dollárért és az Ultimate Edition 2499 dollárért, amely korlátozott kereskedelmi engedélyt biztosít a Mono terjesztésére Windows, Linux valamint Mac OS X rendszereken, és öt fejlesztői licencet tartalmaz.

A Mono Tools for Visual Studio termékkel kapcsolatos további információ és a 30 napos próbaverzió letöltése a a Novell Mono tools weboldalon elérhető.

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.