Hirdetés
. Hirdetés

Letölthető a Skype 3.0 Beta

|

Elkészült a népszerű program legújabb verziójának Windows alatt futó bétája, melynek használata az ígéretek szerint az eddiginél is egyszerűbb lesz.

Hirdetés

Henry Gomez, a cég marketingigazgatója a frissen bemutatott Skype 3.0 beta for Windows kapcsán beszélt az új Click-to-Call szolgáltatásról, melynek segítségével egyszerűsödik a hagyományos telefonszámok tárcsázása, amennyiben a szám tulajdonosa online állapotbn van. Gomez példaként egy éttermet hozott fel, melynek esetében az asztalfoglalás csupán egyetlen klikkelésbe kerül majd, és a SkypeOut segítségével máris direkt hívást kezdeményezhető.

További újdonság a Skypecasts és a Public Chats, vagyis a többrésztvevős beszélgetések és megbeszélések lehetőségét megteremtő funkciók; ezek a cég aktuális célkitűzéseinek jegyében azt hivatottak elősegíteni, hogy a Skype a közösség-orientált kommunikáció eszköze legyen. Gomez szerint a Skypecasts például olyan keresési és csatlakozási megoldásokat kínál a felhasználók számára a "live" ablakrendszeren keresztül, amelyek révén akár 100 egyedi felhasználó részvételével is folyhat a beszélgetés. A Public Chats egy nagyteljesítményű, egyszerűsített és személyre szabott felület, mely a klikkelhető hangulatminták (melyek lehetővé teszik például kedvenc linkjeink megosztását partnereinkkel) és a fejlesztett személyes beállítások (például hátterek) által segíti a program összehangolását a felhasználó személyével.

A beharangozott újdonságok egyelőre nem tűnnek túlságosan forradalminak, szemléletes példa erre a hangzatos "plug-in támogatás", ami nem más, mint egy lista a harmadik fél által készített Skype-alkalmazásokról, melyeket egy kattintással telepíthetünk is. (Bizonyára vannak olyan Skype-felhasználók, akiket ez megnyugtat, mivel annak bizonyítéka, hogy kedvenc külső alkalmazásukról a jövőben sem kell lemondaniuk.)

Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.