Hirdetés
. Hirdetés

Letölthető a Windows Live Essentials nyilvános béta verziója

|

Már nyilvánosan elérhető a Windows Live Essentials béta verziója. Az ingyenes Windows Live Essentials használatával a felhasználók könnyedén hozhatnak létre és oszthatnak meg fényképeket és videókat, rendszerezhetik e-mailjeiket és tarthatják a kapcsolatot barátaikkal. A Fotótár, a Movie Maker, a Sync, a Messenger, a Mail és a Writer is a Windows Live Essentials szolgáltatáscsomag részét képezi.

Hirdetés

A Windows Live Essentials új béta verziója egyesíti a számítógép és a felhő legjobb funkcióit. A Windows 7 segítségével a felhasználók maguk dönthetnek a tartalmak megosztásának módjáról.

 

?Nagyon összetett és izgalmas, ahogyan a Windows Live Essentials béta új szolgáltatásai kiegészítik a Windows 7 funkcióit, és egyesítik a PC és a számítási felhő adta lehetőségeket" - mondta Drajkó László, a Microsoft Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

 

Az Essentials csomag béta verziójban megtalálható a Windows Live Fotótár, Movie Maker, Mail és Sync megújult változata. Ezen szoftverek segítségével a felhasználók hatékonyabban végezhetik online feladataikat. Az új kiadásban a következő frissítések találhatók:

? Windows Live Messenger: Az új Messengerrel a felhasználók változatosabb beszélgetéseket folytathatnak - a továbbfejlesztett funkciók között megtalálható a nagyfelbontású (HD) videocsevegés is. Az új közösségi lehetőségeknek köszönhetően a felhasználók és barátaik közösségi hálózatai és megosztásai egy helyen is megtalálhatók, így még könnyebb tartani a kapcsolatot az ismerősökkel.

? Windows Live Fotótár: A Fotótár új verziója a fotókollázs funkcióval bővült, amely a fényképeken a legjobb részeket kiválasztja, majd ezeket kollázzsá alakítja. Az arcfelismerés révén a Fotótár képes automatikusan felismerni a fényképeken szereplő személyeket, így könnyen kiválasztható a megosztani kívánt tökéletes fotó.

? Windows Live Movie Maker: Az új Movie Makerrel egyszerű, hatékony módokon oszthatók meg a fényképek és videók az ismerősökkel. Új automatikus filmkészítési funkciók is elérhetők, amelyekkel percek alatt áttűnést, feliratokat és háttérzenét lehet társítani a fényképekhez és videókhoz. A Movie Maker video- és hangszerkesztési funkciójával pedig gyorsan beleilleszthetők a filmbe az egyes video- vagy hanganyagok legjobb részei.

? Windows Live Mail: A Mail új verziójában olyan hatékonyságnövelő funkciók találhatók, mint az e-mail fiókok rendszerezése - a szoftver révén a felhasználók egy helyen kezelhetik e-mail fiókjaikat, naptáraikat, RSS-hírcsatornáikat, névjegyeiket és hírcsoportjaikat. Időt takarítanak meg az olyan új funkciók, mint például az offline hozzáférés, a beszélgetések rendezése valamint a megosztott naptárak.

? Windows Live Sync: Az új Sync révén a felhasználók több PC (és akár Mac) között szinkronizálhatják mappáikat, így nem kell a különböző platformokra újra és újra eljuttatni az adatokat. A Windows Live Sync szinkronban tartja a számítógépek között a kiválasztott mappákat - dokumentumokat, képeket, zenéket és egyebeket -, így azok bárhonnan elérhetők. Ha az egyik számítógépen módosul egy fájl, akkor az automatikusan szinkronizálva jelenik meg a többi gépen az internetre való csatlakozás után.

 

Az új Windows Live Essentials béta a http://essentials.live.com és a http://messengerdownload.live.com címről tölthető le.

 


Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.